Предстедателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов  е използвал

...
Предстедателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов  е използвал
Коментари Харесай

Напуснали ИТН: Слави може и да не знае как се държи Тошко Йорданов с депутатите

Предстедателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов  е употребявал нецензурни изрази и обиди при инструктиране на депутатите. Той им споделил, че не са повече от „ висококвалифицирани натискачи на копчета ” и че са в Народното събрание единствено поради един човек. Това разкриха напусналите Има Такъв Народ депутати Деян Петков и Светлин Стоянов.

Петков, който е взел участие в интензивно в акцията в Плевен, съобщи, че в никакъв случай не се е срещал със Слави Трифонов и добави, че не изгаря от предпочитание да го познава. Той призна, че е подвел гласоподавателите и по тази причина в този момент желае да го каже. Разочарованието от Има Такъв Народ пристигнало, когато се събрала групата в Народното събрание.

Стоянов пък сподели, че е един от хората, явили се на кастинг за политици при Слави Трифонов през 2018 и оттогава са се видждали 4 пъти, като последно това е станало предходната година. Двамата депутати обявиха, че водачът на партията може и да не знае по какъв начин се държи с депутатите ѝ Тошко Йорданов. По тематиката за вота на съмнение, напусналите народни представители споделиха, че ще гласоподават по съвест, тъй като към този момент се задоволително свободни да го създадат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР